Hvorfor bruge Ejendomscentret

Ejendomscentret er områdets eneste uafhængige ejendomsmægler.
Det betyder, at vi hverken er underlagt store, landsdækkende ejendomsmæglerkæder eller er bundet af aftaler med bestemte banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber.

Ejendomscentret i Nørre Snede har kun én ting på dagsordenen: at sælge din bolig.

Ejendomscentret kender markedet, og markedet kender os. Vi har fingeren på byens puls. Dét giver Ejendomscentret værktøjerne til at prissætte din bolig i overensstemmelse med det aktuelle marked – og sikrer dig den bedst mulige handel.

Lokal Ejendomsmægler.

Ejendomscentret er din lokale ejendomsmægler i Nørre Snede, Klovborg, Ejstrupholm, Hampen, Gludsted og Brædstrup.
Kontakt din lokale ejendomsmægler for at få en gratis, uforpligtende salgsvurdering.

Vi sætter Pris på din bolig

Et uafhængigt lokalt ejendomsmæglerfirma!

Det betyder, at vi hverken er underlagt store, landsdækkende ejendomsmæglerkæder eller er bundet af aftaler med bestemte banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber.

For dig som kunde betyder det, at du aldrig behøver være i tvivl om, hvis interesser vi tjener. Vi har frie hænder til at yde en uvildig og ærlig rådgivning og kan tilbyde de finansielle samarbejdspartnere, der passer bedst til den enkelte kunde.

Som et uafhængigt ejendomsmægler lever vi udelukkende af det, vi er bedst til, nemlig at sælge boliger. Vi har mange års erfaring med salg af alle former for boliger lige fra ejerlejligheder, sommerhuse, parcelhuse og villaer til liebhaveri og boliger i særklasse.

Uanset om du køber eller sælger bolig, tilbyder vi kompetent og professionel rådgivning gennem alle bolighandlens mange faser. Hos os er faglighed, professionalisme og ærlighed nøgleord, og vi sætter en ære i den tætte dialog og det personlige engagement. Det er vores kunders garanti for en tryg bolighandel

Forsikringsforhold:

Ejendomscentret har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI-Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95.


Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk