Nygade 3, 8765 Klovborg

Velbeliggende ét-plans parcelhus

Velbeliggende ét-plans parcelhus i Klovborg
 
I hjertet af Klovborg ligger boligen her. Et velholdt parcelhus med sunde facader og gode materialer, ogsom er løbende renoveret. Kvarteret omkring Nygade er centralt og bynært, meget tæt på byenssportsplads.
 
Villakvarteret er både roligt og meget børnevenligt, og huset her ligger på et blindt vænge.Huset stammer tilbage fra 1971 hvor det blev opført.
Indretningen rummer ét plan, og her er nemadgang til husets 140 kvm beboelse. Indretningen er godt udnyttet, og har plads til en mindre familie,hvor alle kan have eget værelse. Samlet rummer huset et nyere badeværelse med bruser. Her er tobørneværelser plus et soveværelse, alle har faste skabe. Husets køkken, er hyggeligt og er delviståbent mod alrum og stue. Væggen kan evt. fjernes, hvis man ønsker et mere åbent alrum.
Efter alrummet er den store stue, med masser af lysindfald, fra tre sider. Herfra er der en terrassedørder fører videre til en udestue. Og senere haven. Endelig er her et funktionelt bryggers, med godopbevaringsplads, og hvor vasketøj mv. kan ordnes.
Hele huset har lyse laminatgulve, væggene er lyse og her er hyggeligt. Der er tilhørende carport tilhuset, på 36 kvm inkl. et redskabsrum, og her kan man gå tørskoet indenfor til husets bryggers.Udenfor hører en 698 kvm stor grund til huset, hvor haven er lukket med hæk mod naboerne. Haven erindrettet med en stor terrasse i midten, ud for køkken og alrum, mens der er græsplæne på beggesider. Havestuen ligger ved siden af, og er syd/vestvendt, med udgang til haven, og er et dejligt supplementtil det danske vejr. Her er både lyst og indbydende, og bliver det for varmt inde, kan man let skubbeskydedørene op og sidde delvist inde og ude samtidigt. Både ved havestue og terrassen længerefremme i haven er det oplagt, at sidde ude på sommeraftener med grillen eller et bålfad tændt.Foran huset er der en mindre forhave og en dyb indkørsel med flisebelægning og plads til parkering afflere biler eller en trailer/campingvogn.

Kontakt os

  • Morten Skovbo Jakobsen

  • Indehaver
  • T: 24285599

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S