Grønnevænget 11, 8765 Klovborg

Gennemrenoveret parcelhus centralt i Klovborg

I Klovborg med en central placering bag hovedgaden, ligger dette sunde og gennemrenoverede parcelhus, og venter på nye beboere.
Beliggenheden er særdeles central, med byen omkring sig, og med få hundrede meter til indkøb. Byens skole og biograf ligger nærmest som naboer, og rundt om byen er masser af oplevelser, natur og grønne vidtstrakte arealer.
 
Huset er opført i 1970 og er senest blevet gennemgående renoveret i hele indretningen med nye gulve, lofter, vægge, el-installationer og inventar. Huset er sundt og gedigent, og her kan flyttes direkte ind med flyttekasserne og familien. Huset har en bred profil og målgruppe, pga en god indretning og sit boligareal i ét plan og de 132 veludnyttede kvm.
Grunden er på 1097 kvm og er både dyb og bred. Her er dejlig privat bag huset, for haven er omkranset af hæk hele vejen rundt, og her er store gamle graner, som giver atmosfære og privatliv til haven. Haven vender stik syd, og sommerdage kan rigtig nydes, mens der også er masser af plads til både leg, spil eller haveinteresser og urtehave. Ud for boligens stue og alrum er der anlagt en træterrasse til grillaftner og solbadning, mens der på forsiden er en mindre forhave med en flisebelagt sti og indkørsel. Huset har integreret garage, med plads til parkering af bil eller forskellig opbevaring. Man træder ind i huset via entreen, midt i huset, eller gennem et stort rummeligt bryggers der ligger bagerst, bag garagen.
Boligen er godt opdelt med køkken/alrum og stue i åben forbindelse i den ene ende. Her er dejligt og gennemgående lysindfald i rummet, som giver en god og indbydende stemning. Samtidig med at der er nye og flotte materialevalg overalt, at kigge på. I den anden ende af boligen finder man fire soverum plus et nyt og flot badeværelse med bruser. Både badeværelse og køkken har pænt nyt inventar i hvid med forskellige nuancer som skaber personlighed. Rummene i boligen er indbydende og indretningsvenlige, og her er en dejlig atmosfære.

Kontakt os

  • Morten Skovbo Jakobsen

  • Indehaver
  • T: 24285599

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S