Storegade 99, 8765 Klovborg

Nedsat 75.000 kr.
 
Flot og moderniseret byvilla

Flot og moderniseret byvilla i Klovborg Centralt i Klovborg finder man denne rummelige 2-plans villa på 129 kvm. Villaen er løbende de seneste år gennemgående moderniseret. Villaen er opført i år 1930 og er yderst velholdt og overalt løbende moderniseret frem til i dag. Indretningen i huset fremstår overalt lyst og indflytningsklart med hvide vægge, et flot badeværelse, flotte gulve og murstens facader med gode vinduer.
Husets centrum og hjerte, er det flotte køkken alrum med nyere køkken med opgang til 1.sal , samt udgang til udestuen. Stuen er er lys og nem at indrette.
 
Indretningen har henholdsvis køkken-alrum og badeværelse, stuerne, og entre, trappeopgang.  Villaens 1. etage indeholder kontor/fællesrum toilet. Soveværelser, plus et mindre disponibelt rum, som evt. kan anvendes til walk-in-closet eller forskellig opbevaring. Desuden dobbelt garage med tilhørende isoleret kontor.
 
Boligen ligger centralt i Klovborg, med korte afstande til byen og de øvrige tilbud, men også til offentlige trafik, der via busforbindelser kører til og fra byen. Villaen har en grund på 604 kvm, og haven der er beliggende bag huset er sydvendt. Klovborg er en landsby med godt 550 indbyggere, her er et aktivt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, daginstitution, privat friskole, biograf mv. Området er omkring Klovborg er særdeles naturskønt, med kuperet terræn og skov. Horsens og Brande ligger blot 25 km derfra og Nørre Snede blot 7 km derfra.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S