Østergade 37, 7361 Ejstrupholm

Leder I efter nyt hjem i Ejstrupholm? Så skal I ikke lede meget længere, for vi har fornøjelsen af at udbyde denne skønne og velholdte villa, der rummer en masse kvadratmeter og en anvendelig kælder, som egner sig perfekt som værksted eller som hobbyrum for den pladskrævende fritidsinteresse.
Velkommen til Østergade 37.
I bosætter jer centralt i den hyggelige by Ejstrupholm, som har et skønt nærmiljø med et sundt og aktivt foreningsliv for både store og små. Den lokale skole ligger ikke mere end 300 meter fra adressen, og byen byder også på en efterskole.
Dertil er der masser af natur, og Ejstrup sø er et oplagt sted til søndagsturen, ligesom den gamle banesti også er det. Villaen i halvandet plan præsenterer sig udefra med en grå facade og en delvist lukket carport i en frisk, rød farve.
Indenfor møder I som det første et lyst og luftigt køkken-alrum med hvide, velholdte elementer og et spiseareal, der ligger i åben forbindelse med dagligstuen. Her kan I indrette jer med et langbord til familiefødselsdagene og et blødt sofahjørne til afslapning. Dertil finder I to værelser og et badeværelse med nytilføjet håndvask og skabe fra 2020 på stueplan, mens I ovenpå får glæde af yderligere to fine værelser med velholdte gulve.
 
Kælderen rummer et bryggers, et wc med håndvask og toilet fra 2020 samt tre disponible rum, som kan udnyttes til et anseeligt værksted, et hobbyrum eller et legerum for familiens mindste. I får også glæde af en skøn have og en lille gårdhave orienteret mod vest, hvorfor I får selskab af solens stråler gennem hele dagen. Alt i alt er dette hus fyldt med muligheder. Skal vi vise jer rundt?

Kontakt os

  • Morten Skovbo Jakobsen

  • Indehaver
  • T: 24285599

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S