Anlægsvej 15, 8766 Nørre Snede

Tilbagetrukket og på en 830 kvm stor grund på Anlægsvej i Nørre Snede ligger denne præsentable ét-plans villa. Kvarteret er roligt og godt etableret, og der er kort afstand til mange af byens faciliteter. Villaen er velegnet til f.eks. den mindre familie med skolesøgende børn, da de herfra har gåafstand til skole, idrætshal og sportsplads, som ligger blot 100m fra boligen. Villaen er opført i røde sten, og har træpartier i facaden der giver et fint spil til facaden. Boligen har pæne lyse klinker og trægulve i alle primære rum, og inventaret er pænt og funktionelt.

Indretningen indeholder et køkken/alrum i god størrelse, og med spiseplads, en stor stue med vinduespartier til en tilsvarende stor udestue, hvorfra der er udgang til haven og terrasse. I stuen er der forberedt til etablering brændeovn. Boligen indeholder foruden også et soveværelse med indbygget skabsvæg, to værelser, entré, badeværelse med bruser og et bryggers.

Til boligen hører også en muret garage med redskabsrum og et værksted. Haven er enkel og vedligeholdelses nem, med flotte gamle frugttræer og græsplæne. Boligen har en god lang flisebelagt indkørsel, der giver gode parkeringsfaciliteter ved huset.

I Nørre Snede finder du alle dagligdagens nødvendige butikker. Ved dagligvare indkøb har byen både SuperBrugsen og Rema1000. Ligesom der også er byggemarked, blomsterforretning, grillbar og pizzaria. Byen har et godt sammenhold, og der arrangeres løbende begivenheder i byen. Byens skole går fra 0. klasse til og med 9. klasse. Fra Nørre Snede kan Vejle eller Horsens nås på 20-30 min. Og Århus eller Kolding på ca. 45 min.

Kontakt Morten Skovbo på 24285599 for fremvisning.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S