Odensevej 314, 5300 Kerteminde

 
Kom og se denne skønne ejendom og kom med et bud - tag en tur til Møllegaarden og ved selvsyn se denne dejlige gård og alle mulighederne. Kontakt 40 32 30 18 En smuk tur også i skønne omgivelser.

Kom og se denne skønne ejendom  - tag en tur til Møllegaarden og ved selvsyn se denne dejlige gård og alle mulighederne. Kontakt 40 32 30 18 En smuk tur også i skønne omgivelser
 
Masser af plads til hele familien ude såvel som inde, parklignende omgivelser og en placering i hyggelige Ladby - lyder dette som opskriften på jeres drømmebolig? Så bør I kigge nærmere på denne smukke, firelænget bindingsværksejendom, som rummer alt dette og mere til. Foruden det charmerende hovedhus får I desuden et separat hus, som egner sig fortrinligt til udlejning eller en ekstra generation, og som bonus er det muligt at samkøbe yderligere 850 kvadratmeter grund.

Bindingsværksejendommen dateres tilbage til 1827, og det præsenterer sig nydelig med et stråtækt tag og sprossevinduer. Det er desuden erklæret bevaringsværdigt uden forpligtelser, og her får I rig mulighed for at udleve drømmen om dyrehold i længerne, som tilbyder et væld af anvendelsesmuligheder. På matriklen findes også et separat hus, og det består af to stuer, et køkken, et værelse og et badeværelse.

I overtager et yderst velholdt hjem, og her emmer der af sjæl og charme, hvor flere originale finesser og fritlagte bjælker bidrager hertil. Køkkenet har et tidløst udtryk med hvide, grebsløse elementer, og her er tillige plads til en spisekrog. Hjerterummene bliver spisestuen og dagligstuen, hvor sidstnævnte prydes af en brændeovn og træpaneler, som skaber en klassisk elegance. Videre findes to værelser, mens de resterende kvadratmeter er dedikeret til et nydeligt badeværelse med badekar, et gæstetoilet, et vaskerum og et disponibelt rum.

Udenfor stækker haven sig med en stor plæne, hvor rådyr og fasaner ofte lægger vejen forbi. Herude kan I nyde livet i ro og mag i de parklignende omgivelser.

Med til ejendommen er der desuden et hyggeligt udlejnings hus på 75 m2 bolig fordelt på 2 plan, som er særskildt udmatrikuleret.
grunden er på 850 m2. Lejeindtægten er på 4.500,- kr. pr mdr.
Denne bolig har energimærke G,

Med denne fantastiske beliggenhed befinder I jer i et roligt område tæt ved Kertinge Fjord, mens få minutter bag rattet leder jer til Kerteminde og dens spirende forretnings- og caféliv, stemningsskabende havnemiljø samt dejlige badestrande. Endelig kan I nå Odense på omtrent 20 minutter, hvorfor I får det bedste fra begge verdener.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S