Floritsvej 5, 8765 Klovborg

Naturskønt beliggende fritidslandbrug blot 1,5 km fra Klovborg

Fritidslandbrug beliggende i naturskønne omgivelser og med flot udsigt over åbne marker. Ejendommen er privat beliggende, og omkranset af flere gamle træer. Boligen er ældre, og indeholder bl.a. flot nyere udestue med masser af lysindfald. Stuehuset er hyggeligt og godt indrettet, med to regulære værelser, et soveværelse, køkken med synlige bjælker og spiseplads, en stor lys stue med brændeovn og et lyst badeværelse med bruseniche.

Ejendommens er ideel til f.eks. mindre dyrehold, og den tilhørende jord er beliggende rundt om bygningerne, og udlagt som hyggelig have med bede, græsplæner og masser af frugttræer. Foran stuehuset er der en nyanlagt terrasse omkring udestuen. Her er der rig mulighed til solskinstimer eller hygge på terrassen, og når mørket trænger sig på, er udestuen oplagt at trække ind i.
Ejendommens udbygninger består af lade samt værksted/garagebygning.

Fra ejendommen er der kun 1,5 km til Klovborg. En mindre landsby med godt 550 indbyggere. En landsby med et aktivt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, daginstitution, privat skole, biograf mv. Området er omkring Klovborg er særdeles naturskønt, med kuperet terræn og store skov områder, hvor der er mulighed for at køre mountainbike, eller bare nyde naturen med en gåtur. Horsens og Brande ligger blot 25 km derfra og Nørre Snede blot 7 km derfra.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S