Hybenvej 5, 7361 Ejstrupholm

Flot og velholdt villa i børnevenligt område.

I et yderst velanlagt og børnevenligt område finder man denne velholdte villa, der er opført i 1976 og løbende moderniseret og som fremstår i yderst god stand.

Her kommer man til at bo tæt på alt, hvad man har brug for i hverdagen med en god skole op til 9. klasse, vuggestue, børnehave, sportsplads og idrætsfaciliteter. I byen er der tillige lægehus, pengeinstitut, gode indkøbsmuligheder samt busforbindelser mod Herning/Ikast og Nørre Snede/Horsens. Udover at man bor i kort afstand til hverdagens fornødenheder kommer man også til at bo i naturskønne omgivelser med skovområder og Ejstrup Sø nærmest i baghaven.

Man overtager her en villa, der er passet godt på. Derudover er der inden for den senere tid sket modernisering af køkken, badeværelse, forgang, opsætning af nye lofter (delvist), ligesom der er opsat zink på alle udhæng. Udover den rummelige et-plansvilla på hele 150 kvm får man også en dobbelt indkørsel med en carport med medfølgende udhus.

Samlingspunkterne i denne skønne familevenligt indrettede villa er det lyse og imødekommende køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind af glaskarnappen, hvor man kan samles til måltiderne. Køkkenet er et flot lyst køkken med indbyggede og integrerede hvidevarer og god plads til madlavningen. Fra køkkenet er der videre åben udgang til et gangareal, der giver adgang til et rummeligt soveværelse med udgang til haven, 2 børneværelser med skabe, et retromoderne gæstetoilet og et moderne badeværelse med bruseniche.

I den store opholdsstue er der god plads til at indrette sig med både en spiseafdeling og en sofakrog. Her kommer masser af det skønne dagslys ind af de mange vinduer, og der er udgang til et lækkert delvist overdækket terrasseområde mod vest, hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen hele sommeren og man kan blive ude, selvom der skulle komme en lille sommerbyge. Fra terrassen kan man sidde og følge med i børnenes leg på græsplænen, hvor der også er plads til en rask fodboldkamp.

Ring til 24285599 for fremvisning.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S