Nortvigvej 11, 8766 Nørre Snede

Charmerende landejendom med meget jord og plads til dyrehold

På Nortvigvej ca. 5 km fra Nørre Snede finder man denne charmerende ejendom med stuehus, 2 længer plus en stor stald og et værksted.

Området er utrolig naturskønt og Nortvigvej er en del af Marguerit-ruten, der bl.a. fører til de nærliggende søer, Rørbæk Sø, Nedersø og Kulsø. Endvidere ligger Statsskoven tæt på, og her er det oplagt at lægge både ride-, gå- og løbeturen forbi. Har man skolesøgende børn kan de tage skolebussen til skolen i Nørre Snede, hvor der også findes pasningsmuligheder og indkøbsmuligheder.

Stuehuset er i to plan fordelt med 160 kvm. Det er løbende vedligeholdt med bl.a. nyere tag og delvist nye vinduer samt en nyere etableret førstesal. Det har en god indretning og i stueplan er der to indgange. Dels via det praktiske bryggers og dels via en bred entrémed trappe til førstesal. I bryggerset får man indgang til et badeværelse med brus, et viktualierum, et værelse samt køkken-alrummet med udgang til haven. Herfra er der videre indgang til den hyggelige og rummelige stue. Fra stuen går man ud i entréen, hvorfra der er adgang til 2 værelser. Det ene værelser har udgang til haven og i denne del af huset ligger også et rummeligt og pænt badeværelse med spabad.

Førstesalen er beklædt med træ og den er i dag indrettet med to hyggelige værelser samt et toilet. Derudover finder man et stort rum, hvor det er muligt at etablere flere værelser og stue m.v.

Kostalden har nyt tag og gode fleksible løsdriftsforhold. I stalden, der ligger i forlængelse, finder man derudover 6 store hestebokse. I længen over for stalden er der fyrrum, tørrerum og opbevaringsplads samt en dobbelt garage. I bygningerne med indkørselsporten finder man den store lade og værkstedet med port.

Der medfølger ca. 29,3 hektar jord, der er omlagt til økologisk drift og hvoraf en del er indhegnet til kvæg og heste, noget dyrkes og noget er lejet ud. På grunden ligger også en tidligere mergelgrav med et rigt dyreliv.

Uden for er der i haven anlagt græsarealer og her finder man flere gamle frugttræer samt et drivhus og der er naturligvis masser af plads til både leg og fysisk aktivitet.

En ejendom, der rummer mange muligheder for anvendelse.

Ca. 29,3 hektar jord
Økologisk drift
Stald med løsdrift og hestebokse
Egen sø med dyreliv
5 km fra Nørre Snede

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Ønsker du en billig finansiering?

Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S